رازهای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و متفاوت

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با این تفاوت که در آن به جای سس مایونز از روغن زیتون استفاده می گردد.

رازهای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و متفاوت

سالاد الویه یک غذای نانی ساده و خوشمزه شبیه سالاد روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما نکته مهم در طرز تهیه سالاد الویه لذیذ و خوشمزه این است که باید فوت و فن ها و جزئیات پخت و ترکیب مواد آن را بلد باشید تا یک سالاد الویه خانگی خوشمزه متفاوت درست کنید. حتما می دانید که سالاد الویه مجلسی معمولا با مرغ درست می گردد، اما می توانید آن را بدون مرغ و با انواع ژامبون هم درست کنید. با مجله اینترنتی وبلاگ مهدی آبادانی همراه باشید تا راز خوشمزه شدن سالاد الویه را بدانیم.

راز خوشمزه شدن سالاد الویه

سس مایونز به عنوان سس الویه به کار می رود و اندکی تغییر و ترکیب آن با دیگر مواد معجزه خواهد نمود.

استفاده از خامه

مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه می نماید.

ماست چکیده

می توانید برای سس الویه، نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامه ای بهره ببرید.

خیارشور

خیارشورها را به صورت مکعبی ریز و نگینی خرد کنید و در آبکش یا سبد بریزید تا آب آن ها گرفته گردد. اگر زیادی شور است، کمی آب روی آن بگیرید.

استفاده کافی از تخم مرغ، راز خوشمزه شدن سالاد الویه

اگر در طرز تهیه سالاد الویه خانگی از مرغ استفاده می کنید حتما تخم مرغ آب پز کمتری را به کار ببرید.

آبلیمو

به مقدار یک قاشق غذاخوری آبلیمو کافی است. استفاده بیش از حد از آبلیمو، طعم آن را از کیفیت خواهد انداخت.

استفاده از کنسرو ذرت و نخود

قبل از استفاده، آن ها را در کمی کره تفت دهید تا هم طعم خام آن ها گرفته گردد و هم شکل و شمایل خودشان را حفظ نمایند.

سیب زمینی

یک راز سالاد الویه خوشمزه این است که از مصرف زیاد سیب زمینی در سالاد الویه اجتناب کنید. با این کار طعم دیگر مواد به خوبی قابل تشخیص نخواهد بود.

نکات مهم برای راز خوشمزه شدن سالاد الویه

  • معمولا مواد سالاد الویه خانگی مجلسی را در قطعات ریز خرد می نمایند، ولی می توانید آن ها را با رنده درشت هم رنده کنید. ولی از رنده نموده خیارشور و هویج خودداری کنید. با این کار، مواد آب می اندازند و شل می شوند.
  • بعد از سرو سالاد الویه مجلسی خوشمزه در ظرف مورد نظر در صورت دلخواه روی آن مقداری شوید تازه خردشده بریزید. چون طعم لذیذ آن را دوچندان می نماید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب تاس کباب بادمجان، غذایی بدون گوشت را در مجله بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "رازهای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رازهای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید