رعایت نظافت نشانه شخصیت شماست

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، در هر جای جهان که مشغول به زندگی باشید، قوانین و مقرارتی وجود دارد که ملزم به رعایت آن ها هستید.این قوانین می تواند مربوط به استفاده از یک مکان عمومی، پارک خودرو، برخورد با دیگران یا زندگی در یک ساختمان و آپارتمان باشد.اصولا افراد برای زندگی در ساختمان و آپارتمان نشینی ضروری است تا یک سری از نکات اولیه را بدانند و آن ها را رعایت نمایند.

رعایت نظافت نشانه شخصیت شماست

یکی از اصلی ترین این نکات، رعایت نظافت ساختمان است.رعایت نظافت ساختمان نه تنها سبب می شود تا محیط زندگی شما تمیز و مرتب باشد، بلکه بیماری ها را نیز از شما دور می نماید و جدا از آن رعایت نظافت ساختمان نشانه شخصیت افرادی است که در آن جا زندگی می نمایند.هیچ کس دوست ندارد در جایی زندگی کند که همیشه بهم ریخته و کثیف است و بوی از تمیزی و نظافت ندارد.در این مقاله قرار است در خصوص نظافت ساختمان و مواردی که برای حفظ نظافت ساختمان باید رعایت کنید، صحبت کنیم.پس اگر این موضوع برای شما نیز مهم است تا انتهای مقاله با وبلاگ مهدی آبادانی همراه باشید.

برای نظافت ساختمان چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

1.رعایت نظافت مشاعات ساختمان را جدی بگیریم.

از زمان های دور و حتی در کودکی و دوران مدرسه به ما آموخته اند که رعایت نظافت یکی از شروط اولیه زندگی است و باید این مورد را تمامی نقاط زندگی امان رعایت کنیم. در خصوص زندگی در آپارتمان و ساختمان نیز این قانون وجود دارد و شما باید علاوه بر نظافت خانه شخصی خودتان، نظافت مشاعات ساختمان را نیز رعایت کنید.معمولا در ساختمان ها هرماه، مبلغی تحت عنوان شارژ باید پرداخت شود که برای رسیدگی و تمیز کردن مشاعات ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. برای رعایت نظافت مشاعات ساختمان باید به یاد داشته باشید که از انداختن ته سیگار، دستمال کاغذی، کاغذ بسته بندی خوراکی و هرگونه زباله دیگری خودداری کنید.

اگر شما این کار را انجام دهید به طور قطع حقوق سایر اهالی ساختمان را زیر پا گذاشته اید و همین موضوع می تواند سبب بروز اختلاف بین افراد ساکن در ساختمان شود. البته در صورت بروز موارد این چنینی مدیر ساختمان این وظیفه را دارد که به فرد خاطی تذکر بدهد و اگر با وجود این کار فرد خاطی مجددا کار خود را تکرار کند با امضای حداکثر اهالی واحدها، مدیر می تواند از آن شخص به علت رعایت نکردن نظافت، در مراجع قانونی شکایت کند.

2.بخش ورودی منزلمان را همیشه تمیز نگه داریم.

معمولا فرآیند نظافت ساختمان در طول ماه ممکن است یک بار یا دو بار انجام شود. بنابراین حفظ نظافت در باقی روز ها ماه بر عهده ساکنین است.ضرب المثل قطره قطره جمع شود وانگهی دریا شود را همه افراد شنیده اند.بنابر، این ضرب المثل اگر هرکس وظیفه خود در حفظ نظافت ساختمان را بداند و آن را رعایت کند، احتمال کثیفی و آلودگی در ساختمان به حداقل می رسد. یکی از ساده ترین کارها این است که نظافت قسمت ورودی ساختمان و درب واحد خودمان را رعایت کنیم، چرا که قسمت ورودی واحدهای مسکونی به علت تردد و عبور و مرور بیشتر نسبت به سایر مشاعات، زودتر کثیف می شود. بنابراین توجه به این موضوع کوچک و به ظاهر ساده می تواند تاثیر بسزایی در حفظ نظافت ساختمان داشته باشد.

3.زباله ها را به تفکیک دسته بندی کنیم.

در بعضی از موارد رد آب زباله ها در راهروی ساختمان باقی می ماند، یا بعضی از افراد کیسه های زباله را در راهرو بر روی زمین می کشند و همین موضوع می تواند سبب ایجاد لکه و کثیفی در راهروی ساختمان شود.ساده ترین راه چاره این است که زباله ها را به تفکیک جدا کنیم و خصوصا زباله هایی که حاوی به جای مانده مواد غذایی است را به خوبی بسته بندی کنیم تا هنگام خروج از واحد مسکونی شیرابهٔ زباله در کف آسانسور، راهرو و پارکینگ باقی نماند.چنانچه این اتفاق رخ دهد، مسئولیت تمیز کردن آن با فرد خاطی می باشد و موظف است تا جهت را تمیز کند.

4.زباله ها باید در زمان مقرر در محل تعیین شده خود، قرار بگیرند.

اصولا ساعت جمع آوری زباله ها به وسیله ماموران شهرداری بین ساعات، 21 تا 23 می باشد که این افراد زحمت کش برای جمع آوری زباله به کوچه و خیابان های شهر مراجعه می نمایند.بنابراین برای این که زباله ها در ساعات مقرر جمع آوری شوند و انبوه زباله ها در سطل آشغال ساختمان، سبب ایجاد بوی نامطبوع نشود. بهتر است تا چند دقیقه قبل از ساعت 21 زباله ها بیرون گذاشته شوند تا ماموران آن ها را جمع آوری نمایند.در بعضی از موارد که البته تعداد آن ها نیز زیاد نیست، دیده می شود که بعضی از اهالی سااختمان زباله ها را در طول روز پشت در ورودی ساختمان یا حتی گوشه حیاط و پارکینگ و راهرو می گذارند تا شب آن را در محل مورنظر قرار دهند. انجام این کار سبب ایجاد بوی نامطبوع می شود و علاوه بر آن جلوه ناخوشایندی را ایجاد می نماید.بنابراین بهتر است زباله ها را در ساعت تعیین در محل مورنظر قرار داد و از بروز این مسائل جلوگیری کرد و در صورتی که شخصی نیز این کار را انجام دهد باید به طور جدی با وی برخورد شود.

5.به روغن ریزی وسایل نقلیه در پارکینگ توجه کنیم.

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم، پارکینگ به عنوان بخشی از مشاعات ساختمان است که نظافت آن مسئله مهمی است و از جمله مواردی است که تمیز کردن و البته تمیز نگه داشتن آن موضوع مهمی است و مانند سایر مشاعات همه موظف به رعایت بهداشت در آن هستند. یکی از مواردی که می تواند نظافت پارکینگ را تهدید می نماید و آنجا را آشفته و کثیف جلوه دهد، روغن ریزی وسایل نقلیه است.چنانچه خودرو یا موتورسیکلت هر یک از اهالی ساختمان روغن ریزی داشته باشد، آن شخص موظف است که در کوتاه ترین زمان این مشکل را حل نماید و به این موضوع نیز رسیدگی کند. علاوه بر آن باید به قسمت هایی از پارکینگ که آسیب رسانده است توجه کند و باقی ماننده لکه های روغن را تمیز کند.اگر فرد به این نکته توجه نکرد، مدیر ساختمان موظف ست تا به آن شخص اخطار دهد.

البته این نکته را در نظر داشته باشید که همه تذکرهای که اهالی از جانب مدیر ساختمان دریافت می نمایند، باید کاملا محبت آمیز و با لحن مناسبی باشد و اهالی نیز موظف هستند که در نهایت احترام جواب مدیر ساختمان را بدهند.در صورتی که رفتارهای ناخوشایند، تکرارشود و موارد بهداشتی رعایت نشود. مدیر می تواند با جلب نظر موافق سایر اهالی مجتمع از شخص خاطی شکایت کند.البته برای جلوگیری از این موضوع مدیر می تواند اطلاعیهٔ مربوط به ساختمان را به اطلاع ساکنان برساند.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم مهمترین نکاتی که در حفظ نظافت ساختمان باید رعایت شود، را بیان کنیم و در خصوص آن ها صحبت کنیم. هم اکنون که در خصوص اهمیت این موضوع در ساختمان اطلاع دارید، پس همیشه نسبت به رعایت آن ها کوشا باشید.امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

بیشتر بخوانید :

همه چیز در خصوص نظافت ساختمان

نظافت ساختمان | انواع خدمات مراکز نظافت آپارتمان و نکات مهم در این رابطه

قانون رعایت نظافت در مشاعات

هزینه نظافت راه پله ساختمان چقدر است؟

هنگام انتخاب شرکت خدمات نظافتی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

منبع: هومتیک

به "رعایت نظافت نشانه شخصیت شماست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رعایت نظافت نشانه شخصیت شماست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید