طرز تهیه خورشت مرغ ربی مجلسی و رستورانی در خانه

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، خورشت مرغ ربی، یک غذای خوشمزه و مجلسی است که با طعمی دلچسب و رنگی اشتهاآور می تواند زینت بخش سفره های شما باشد. این خورش به دلیل پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، انتخابی ایده آل برای وعده های غذایی روزانه است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه خورشت مرغ آبدار را مرور کرده بودیم و در ادامه طرز تهیه خورشت مرغ ربی را بررسی می کنیم.

طرز تهیه خورشت مرغ ربی مجلسی و رستورانی در خانه

مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ ربی

  • مرغ 800 گرم
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
  • آب به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورشت مرغ ربی

1. تفت اولیه پیاز و مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه خورشت مرغ ربی این است که مواد لازم برای این غذا را آماده کنید برای این کار ابتدا مرغ ها را به تکه های دلخواه برش داده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعم دار کنید. بعد پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس مرغ ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.

2. پخت خورشت

اکنون و در ادامه طرز تهیه خورش مرغ ربی، رب گوجه فرنگی و رب آلوچه (در صورت تمایل) را به مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود سپس زعفران دم کرده و به میزان لازم آب به قابلمه اضافه کنید در نهایت شعله را ملایم کنید و اجازه دهید تا خورش به مدت 1 تا 1/5 ساعت پخته شود و مرغ ها نرم شوند. در انتها، نمک و فلفل خورش را بچشید و در صورت نیاز، تنظیم کنید. خورشت مرغ ربی را با پلو زعفرانی یا پلو ساده سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه خورشت مرغ

پخت مرغ کار ساده ای است اما این که بتوانید آن را خوش طعم درست کنید نیاز به تبحر دارد. برای تهیه یک خورشت مرغ ربی خوشمزه و مجلسی، به نکات و فوت و فن های زیر توجه کنید:

نکاتی برای غلیظ شدن خورش مرغ

برای غلیظ تر شدن خورش می توانید یک قاشق غذاخوری آرد ذرت یا گندم را در آب حل کنید و در 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید. همچنین می توانید از یک قاشق غذاخوری رب انار ترش یا ملس به خورش اضافه کنید تا طعم و رنگ خورش بهتر شود. اما یکی از کارهای دیگر برای غلظت خورشت مرغ این است که به آن سیب زمینی اضافه کنید. طرز تهیه خورشت مرغ با سیب زمینی را اینجا بخوانید.

راز خوشمزه شدن خورشت مرغ

راز خوشمزه شدن خورشت مرغ به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از عوامل مهم کیفیت مواد اولیه بخصوص مرغ و رب است. از طرف دیگر نحوه پخت مرغ هم بسیار مهم است، بهتر است حتما آن را به میزان کافی تفت دهید تا طعم و رنگش تغییر کند و از ادویه های مناسب مثل زعفران، فلفل و حتی پودر لیمو استفاده کنید. در کنار تمام این نکات خوب است استفاده از زعفران را هم برای خوشمزه شدن خورش مرغ به کار ببرید. طرز تهیه خورشت مرغ زعفرانی را در کتاب کاله با جزییات مرور کنید.

روش های مختلف پخت خورشت مرغ ربی

برای تهیه خورش مرغ ربی می توانید از هویج، فلفل دلمه ای و حتی سیب زمینی برای طعم بیشتر این خورشت استفاده کنید. بنابراین طرز تهیه مرغ ربی با هویج و فلفل دلمه ای را حتما امتحان کنید. در کنار این ها می توانید میزانی آلو به خورش اضافه کنید. طرز تهیه خورش مرغ و آلو را در کتاب کاله با جزییات مطالعه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت مرغ ربی مجلسی و رستورانی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت مرغ ربی مجلسی و رستورانی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید