پرطرفدارترین غذای ترکیه ای را خودتان بپزید
به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، برترین پیشنهاد برای پخت غذای ترکیه ای لاه ماجون است. این غذای پرطرفدار اصولا در وعده ناهار و گاهی شام سرو می گردد. جالب است بدانید گاهی ترک های اصیل حتی به عنوان صبحانه کامل نیز از این غذا استفاده می نمایند.
اگر شما نتوانید هر نوع غذای ترکیه ای را خوب و خوش طعم طبخ کنید، حتما می توانید این غذا را به برترین نحو سرو کنید.
مواد لا زم
300 گرم گوشت چرخ نموده
3 عدد پیاز
2 عدد میانه سیب زمینی
2 عدد فلفل چارلستون (فلفل بزرگ مخصوص ترکیه)
یک حبه سیر
یک ق س رب گوجه
یک ق س سس گوجه
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
2 /1 فنجان روغن مایع
2 /1 یک کیلوگرم آرد
4 پیمانه آب ولرم
یک ق چ خمیر مایه
100 گرم کره
لاه ماجون از غذاهای پرطرفدار و راحتی است که ریشه اش به خوراک های عثمانی بر می گردد. این غذا در ابعاد مختلف، بزرگ و کوچک، درست می گردد.
1. ابتدا گوشت، پیاز و سیب زمینی، سیر، فلفل چارلستون و رب گوجه، نمک، فلفل قرمز، روغن مایع و جعفری را درون مخلوط کن می ریزیم تا خوب با هم مخلوط شوند و یک مایه یک دست به دست بیاید.
2. آرد را درون ظرف ریخته و وسط آن را گود می کنیم و نمک و خمیر مایه را اضافه می کنیم و بعد کم کم آب ولرم را اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا جایی که خمیر به دست یا قاشق نچسبد و 10 دقیقه آن را ورز می دهیم.
3. حالا از خمیری که درست نموده ایم چند تخم مرغ بزرگ درست می کنیم و می گذاریم 25 تا 45 دقیقه بماند تا خوب ور بیاید.
4. حالا خمیرها را تک تک باز می کنیم و روی آنها کمی کره یا روغن حیوانی می زنیم. سپس مایه گوشت را که قبلا آماده نموده ایم روی خمیر می ریزیم و خوب پهن می کنیم و بعد خمیر را درون سینی فر می گذاریم. لاه ماجون را در تابه هم می توانیم درست کنیم.
5. مدت پخت با سلیقه شما رابطه مستقیمی دارد؛ اینکه چقدر برشته یا نرم باشد، می توانید بیشتر یا کمتر در فر یا روی حرارت بگذارید.
منبع: همشهری آنلاین