برای مراقبت از گیاه نخل اریکا چکار باید کنیم؟

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، اگر در خیابان های منطقه ها گرمسیری قدم بزنیم ، با نخل های بلند و مجذوب نماینده اریکا و ساقه های طلایی و برگ های سبز تیز و براق آن روبرو می شویم که در باد تاب می خوردند. نخل های اریکا گیاهان معجزه آسایی هستند که با از بین بردن گازهای سمی و سرطان زا ، هوا را فیلتر ، تمیز و تازه می نمایند. همه سموم را جذب نموده و محیط را مرطوب می نمایند. ظاهر تزیینی برگ های ظریف و منحنی آن ها که یک پاک نماینده عالی هوا نیز هستند ، گیاه نخل اریکا را به عنوان یک گیاه آپارتمانی بسیار محبوب نموده است. در این مقاله به مراقبت های لازم برای این گیاه زیبا و پرفایده می پردازیم.

برای مراقبت از گیاه نخل اریکا چکار باید کنیم؟

آشنایی با گیاه نخل اریکا

گیاه نخل اریکا بسیار شبیه به خوشه های بامبو بوده و به همین علت به نخل بامبو نیز معروف است. اغلب به عنوان یک گیاه پرچین در حاشیه باغ استفاده می شود ؛ زیرا برگ های باریک و چاق آن مانند پرچینی رشد نموده که هنگام رشد در باغ حفظ حریم خصوصی را فراهم می کند. این گیاه که به نام نخل پروانه ای نیز شناخته می شود ، نام خود را از برگ های پر و خمیده اش که شبیه پروانه ها هستند گرفته است.

نگهداری از گیاه نخل اریکا

گیاه نخل اریکا که به نگهداری زیادی احتیاج ندارد ؛ با سرعت کم تا میانه رشد می کند. معمولاً 15 تا 25 سانتی متر در سال رشد می کند تا زمانی که ارتفاع آن به 1.8 تا 2.0 متر برسد. یکی از گونه های کمیاب نخل است که می توان آن را بدون آسیب رساندن به گیاه هرس کرد. با این حال ، قیمت آن گران است. بنابراین ، اگر می خواهید این گیاه را پرورش دهید ، منطقی ترین راه خرید یک نخل جوان است.

مرحله 1- چرا گیاه نخل اریکا را انتخاب کنیم؟

گیاه نخل اریکا در میان سایر گیاهان به عنوان یک گیاه بسیار قابل توجه حتی در فضای باز متمایز است. از سوی دیگر ، در داخل خانه ، ظاهری درخشان دارد که حتی در سردترین و تاریک ترین روزها ، محیط اطراف خود را روشن می کند. نخل آرکا گیاهی است که می توان آن را در خاک یا گلدان پرورش داد و در هر دو محیط بسیار زیبا به نظر می رسد. زمانی که این گیاه در فضای باز و در خاکی که پتانسیل توسعه و رشد دارد ، رشد می کند ، ساقه آن به قطر 12 سانتی متر و ارتفاع آن به 6 متر می رسد.

مرحله 2- گیاه نخل اریکا را در گلدان بکارید

به یاد داشته باشید که این نخل یک گیاه داخلی عالی است. با این حال ، می توان گیاه نخل اریکا را به عنوان یک درخت خانگی در گلدان های بزرگ در منطقه ها نشیمن سرپوشیده ، پرورش داد. برای این کار ابتدا یکی از بزرگ ترین گلدان ها را انتخاب کنید. سپس مراحل زیر برای حمایت از رشد نخل انجام دهید.

مرحله 3- یک لایه زهکشی ایجاد کنید

یک لایه زهکشی در پایین گلدان گل بزرگ قرار دهید. بهتر است از خاک رس منبسط شده بهره ببرید. با این حال ، می توانید سنگریزه ، سنگ های کوچک ، قطعات آجری یا فوم پلی اتیلن را نیز به عنوان لایه زهکشی انتخاب نمایید. ایده این است که از باقی ماندن آب اضافی در خاک جلوگیری شود و لایه ای ایجاد شود تا به بیرون جریان یابد.

مرحله 4- لایه زهکشی را بپوشانید

در مرحله دیگر مراقبت از گیاه نخل اریکا ، لایه زهکشی را که ایجاد نموده اید با استفاده از لایه زهکشی بپوشانید. از طریق این پوشش ، خاک با لایه زهکشی زیر مخلوط نمی شود.

مرحله 5- انتخاب خاک ایده آل

بعلاوه می توانید از نوع خاک غنی از مواد آلی و مخلوط ورمی کمپوست فراوری شده برای گیاهان گلدانی در گلدان گیاه نخل اریکا بهره ببرید. خاک را به گلدان اضافه نموده و مخلوط کنید. به طور خلاصه ، هنگام کاشت نخل ، ابتدا مطمئن شوید که از خاک غنی از مواد مغذی و با زهکشی خوب استفاده می کنید و خاک گلدان یا باغ شما برای کاشت آماده است.

مرحله 6- شرایط نور ایده آل

گیاه نخل اریکا در سایه جزئی با نور غیر مستقیم به خوبی رشد می کند. گاهی برای تقویت گلدان را زیر نور مستقیم آفتاب قرار دهید. با این حال ، نور مستقیم بیش از حد خورشید باعث زرد شدن برگ های آن می شود. اگر گیاه در فضای باز نیست ، آن را از نور مستقیم دور نگه دارید تا رنگ سبز شاداب برگ ها حفظ شود.

مرحله 7- آبیاری و حفظ رطوبت خاک

گیاه نخل اریکا خاک مرطوب را دوست دارد ؛ اما نه خاک مرطوب و بیش از حد آبیاری شده. بنابراین ، باغچه یا خاک گلدانی را که در آن نخل کاشته شده است فقط زمانی آبیاری کنید که سطح بالایی آن خشک به نظر برسد. لازم نیست با انگشت خود آنالیز کنید که آیا لایه داخلی خاک مرطوب است یا خیر. اگر سطح بالایی خشک به نظر می رسد ، آبیاری آن کافی است. هنگام آبیاری ، بر خلاف سایر گیاهان ، می توانید برگ های آن را با آب اسپری کنید و بشویید تا روشن و مرطوب بماند.

مرحله 8: چگونه گیاه نخل اریکا را تکثیر کنیم؟

گیاه نخل اریکا را می توان به چند روش تکثیر کرد؛

تکثیر با دانه های خرما

بذرهایی را که از گیاه نخل اریکا می ریزند جمع آوری کنید یا اگر می توانید از بازار تهیه کنید خریداری کنید. معمولا نهالستان ها و یا باغ ها بذر نمی فروشند ؛ بلکه نهال هایی را عرضه می نمایند که آماده کاشت هستند. بنابراین ، یافتن دانه های گیاه نخل اریکا ممکن است آسان نباشد ؛ اما توصیه می کنیم از گل فروشی ها بپرسید.

اجازه دهید دانه ها خشک شوند. دانه های نارنجی رنگ مسن تر هستند و این دانه ها نسبت به دانه های سبز که تازه تر به نظر می رسند شانس بیشتری برای جوانه زدن دارند.

تکثیر گیاه نخل اریکا با جدا کردن شاخه های ریشه

یک راه نسبتا سریع برای تکثیر گیاه نخل اریکا ، کاشت مجدد شاخه های ریشه است که می توانید به راحتی در خانه انجام دهید.

تکثیر گیاه نخل اریکا در گلدان

هنگامی که گیاه نخل اریکا به عنوان یک گیاه آپارتمانی رشد می کند ، ریشه های شلوغی ایجاد می کند که مقدار آن را کنترل می کند ؛ زیرا به علت هرس و مرزهای گلدان نمی تواند رشد زیادی داشته باشد. وقتی که این شاخه های ریشه را در یک گلدان تازه بکارید ، آنها به یک نخل تازه تبدیل می شوند. برای مراقبت از نخل ، باید سالی یک بار خاک گیاه فعلی خود را عوض کنید. هنگامی که در حین انجام این تغییر ، گیاه را از گلدان خارج کردید ، شاخه ها را از ریشه جدا نموده و در گلدانی جداگانه بکارید.

تکثیر نخ گیاه نخل اریکا در حال رشد در خاک

گیاه نخل اریکا یک گیاه خود رشد است و در اطراف خود شاخه های پراکنده تشکیل می دهد. برای تکثیر کافی است این جوانه ها را با استفاده از چاقو جدا نموده و دوباره بکارید.

مرحله 9- احتیاج به کود

اشاره کردیم که مراقبت از گیاه نخل اریکا کار سختی نیست. با این حال این گیاه به کود احتیاج دارد. به نخل خود نوعی کود مایع بدهید که با آب مخلوط شده و در خاک ریخته می شود. نخل در زمستان به خواب می رود و بنابراین در ماه های زمستان احتیاجی به کود ندارد.

منبع: اتاق

به "برای مراقبت از گیاه نخل اریکا چکار باید کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای مراقبت از گیاه نخل اریکا چکار باید کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید