2 طرز تهیه نان کروتان پنیری (نان برشته سزار) در فر و بدون فر

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، نان کروتان یکی از نان های محبوب برای تاپر روی سالاد، انواع سوپ، ماکارونی و … است که می توان آن را با طعم های مختلف تهیه کرد. ضمناً در صورت تهیه آنها در خانه از سالم بودن آنها مطمئن خواهید بود و به صرفه تر هم هستند. از آنجایی که نان های کروتان کارخانه ای، معمولا بافت سفتی دارند درست کردن آنها در خانه از هر جهت منطقی تر است. در این مقاله از در ، طرز تهیه نان کروتان پنیری و فوت و فن های پختن و نگهداری نان کروتان پنیری را به شما آموزش خواهیم داد.

2 طرز تهیه نان کروتان پنیری (نان برشته سزار) در فر و بدون فر

طرز تهیه نان کروتان پنیری خانگی با سیر و جعفری

زمان آماده سازی مواد: 15 دقیقه

زمان مورد احتیاج برای پخت نان کروتان: 10 دقیقه

مواد لازم برای تهیه نان کروتان پنیری

نان تست خرد شده: 4 لیوان دسته دار فرانسوی (به صورت مکعبی)

روغن زیتون فرابکر: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

پنیر پارمزان: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

سیر: 3 حبه

جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)

نمک: 1/2 قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه نان کروتان پنیری

برای تهیه نان کروتان پنیری یا سیر و جعفری، ابتدا باید نان های تست را به صورت مکعبی برش بزنید. سیر لایه لایه شده را در روغن زیتون حرارت دهید. روغن را روی نان ها بریزید و نان ها را در فر با دمای 375 درجه سرخ کنید. برای مشاهده ادامه مراحل تهیه این نان خوشمزه و مخصوص یا ، دستورالعمل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: مواد را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه نان کروتان پنیری، فر را روشن و روی درجه 375 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. نان های تست را به قطعات مکعبی 2 تا 3 سانتی متری خرد کنید و کناره های آن را جدا کنید. پوست را بگیرید و آن ها را به ورقه های نازک برش بزنید. را بشویید و ساطوری کنید. در یک کاسه بزرگ پیرکس یا قالب فر، نان های برش خورده را بریزید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: مواد نان کروتان را با هم مخلوط کنید

را در یک شیرجوش یا تابه کوچک بریزید و سیرها را به آن اضافه کنید. ظرف را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید سیرها سرخ شوند و رنگ آنها به طلایی تغییر کند. حدود 4 تا 5 دقیقه برای حرارت دادن سیرها کافی است. مراقب باشید سیرها نسوزند چون سیاه و تلخ می شوند. در تمام مدت، حرارت را روی حالت ملایم قرار دهید.

مرحله سوم: روغن زیتون را روی نان ها بریزید

بعد از سرخ شدن سیرها، آنها را با قاشق از روغن بیاورید و کنار بگذارید. روغن زیتون را برای استفاده های دیگر، کنار بگذارید. صبر کنید روغن کمی از دما بیفتد. روغن زیتون را روی نان های داخل کاسه بریزید و به آرامی آنها را هم بزنید تا نان ها به آن آغشته شوند.

مرحله چهارم: نان کروتان را در فر بگذارید

نان ها را در فر بگذارید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نان ها طلایی شوند، آنها را در فر نگه دارید. هر 4 تا 5 دقیقه یک بار درب فر را باز کنید و نان ها را با قاشق به هم بزنید تا همه قسمت های آن طلایی گردد. سپس سینی یا ظرف را از فر بیرون بیاورید.

مرحله پنجم: بقیه مواد نان کروتان را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه نان کروتان پنیری، پنیر پارمزان رنده شده را به نان های داغ اضافه کنید. جعفری خرد شده و نمک را نیز به مواد بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید. نان ها را در یک کاسه یا ظرف بریزید و اجازه دهید از حرارت بیفتند و سرد شوند. سپس درب ظرف را ببندید و نان ها را در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر پیتزایی

طرز تهیه نان کروتان خانگی بدون فر و روی اجاق گاز

اگر به فر دسترسی ندارید یا درست کردن غذا روی گاز را ترجیح می دهید می توانید از دستورالعمل زیر برای طرز تهیه نان کروتان پنیری بدون فر یاری بگیرید.

مرحله اول: نان ها را آماده کنید

برای درست کردن کروتون های خانگی روی اجاق گاز و بدون استفاده از فر، حبه های نان را مانند روش قبل برش بزنید. سیر را در روغن سرخ کنید. بعد از برداشتن تکه های سیر داخل تابه، روغن با طعم سیر را روی نان ها را بریزید. مکعب های نان را در یک تابه بریزید و روی حرارت میانه گرم کنید. هر چند دقیقه یک بار، نان ها را هم بزنید تا قهوه ای و طلایی گردد.

مرحله دوم: نان ها را با چاشنی ها طعم دهید

حدود 10 دقیقه نان ها را با روغن تفت دهید و دوباره به کاسه برگردانید. وقتی هنوز نان ها داغ هستند، به آنها سبزی خرد شده تازه، سیر های سرخ شده، پنیر پارمزان، نمک و فلفل بزنید. مواد را با هم به خوبی ترکیب کنید. بعد از سرد شدن، آنها را در ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید.

فوت و فن های طرز تهیه نان کروتان پنیری

*می توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا سایر هم بهره ببرید.

*برای تهیه نان کروتان، احتیاجی به استفاده از پنیر نیست ولی می توانید به دلخواه خود، پنیر را هم اضافه کنید.

*وقتی سیر را در روغن گرم می کنید تا طعم دار گردد، مراقب سیر باشید تا نسوزد. سیر سوخته طعم بسیار تلخی دارد و طعم کروتون شما را به شدت تغییر می دهد و خراب می نماید.

*به جای روغن زیتون می توانید از ، یا کره هم بهره ببرید.

*برای این که نان های کروتان سفت نشوند و لطیف باشند، اگر روی اجاق گاز آنها را درست می کنید، حتما حرارت را کم کنید و زمان تفت دادن را زیاد کنید. حرارت بالا باعث سفت شدن نان ها می گردد.

*هنگامی که روغن را به نان ها اضافه می کنید، مدام نان ها را به هم بزنید تا همه نان ها به روغن آغشته شوند. نان ها باید همگی به صورت متناسبی با روغن پوشیده شوند.

*در حین پخت کروتان ها در فر، حتما آن ها را هم بزنید تا همه قسمت های آن طلایی شوند. چون در غیر این صورت، یک قسمت قهوه ای می گردد و کیفیت نان از بین می رود.

*مدت زمان ماندگاری نان کروتان در یخچال، 2 هفته است.

*مدت زمان ماندگاری نان کروتان در فریزر، 2 ماه است.

سوالات متداول

از چه نانی برای تهیه کروتان می توان استفاده کرد؟

کروتان ها اساسا تکه های نان پخته شده ای هستند که با روغن یا کره طعم دار شده و با سبزی های معطر، پنیرهای خشک یا ادویه ها مزه دار شده اند. کروتون ها را می توان با نان بدون گلوتن، نان ساندویچ سفید، نان های هات داگ به جامانده و حتی و نان سنگک درست کرد. مهم این است که نان ها سالم باشند.

موارد استفاده نان کروتان

*متداول ترین استفاده از نان کروتان، برای روی است.

*از کروتان های ساده، پنیری و کروتان سیر یا جعفری می توانید برای پر کردن مرغ یا بوقلمون بهره ببرید.

*این نان ها برای تزیین روی انواع سوپ ها مثل ، ، سوپ های خامه ای و … به کار می روند.

*برای روی اسپاگتی و ماکارونی نیز می توانید از نان کروتان بهره ببرید.

از چه چاشنی هایی برای طعم دادن به نان کروتان استفاده کنیم؟

برای طعم دادن بیشتر به نان کروتان، از دستورالعمل بالا بهره ببرید و به دلخواه چاشنی های زیر را به مقدار ای که مایل هستید، به آن اضافه کنید.

پنیر پارمسان

سبزی های معطر تازه یا خشک مثل پونه کوهی، ،، مرزنجوش، مریم گلی یا چاشنی های ایتالیایی

پودر چیلی یا زیره

نمک سیر یا

مخمر مغذی برای طعم پنیر

پوست لیموترش

چه زمانی باید سبزی معطر را به کروتان افزود؟

اگر از سبزی های معطر تازه مثل جعفری، ریحان، ترخون و … استفاده می کنید، باید آن ها را بعد از پخت کروتان اضافه کنید، یعنی زمانی که نان ها را از فر بیرون می آورید و هنوز داغ هستند. اما اگر از سبزی خشک معطر استفاده می کنید، قبل از گذاشتن در فر، آنها را اضافه کنید تا نان ها طعم خوبی بگیرند.

منبع: foodiecrush

منبع: افق کوروش

به "2 طرز تهیه نان کروتان پنیری (نان برشته سزار) در فر و بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه نان کروتان پنیری (نان برشته سزار) در فر و بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید