طرز تهیه حلوا زردک دو لایه مجلسی
به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، زردک از گیاهان ریشه ای است و شباهت زیادی به هویج دارد اما رنگ آن روشن تر است و تقریبا در سراسر دنیا کشت می گردد. این گیاه به علت داشتن انواع ویتامین ها و مواد مغذی، فواید زیادی برای سلامتی ما دارد. امروز قصد داریم طرز تهیه حلوا زردک را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه حلوا زردک
- هویج ایرانی (زردک) پنج عدد بزرگ
- شکر سه لیوان
- پودر هل یک قاشق مرباخوری
- آب جوش نصف لیوان
- مغز گردو دو سوم پیمانه
- شکر چهار قاشق غذاخوری
- پودر شیرخشک یک و نیم پیمانه
- شیر کم چرب کاله (سرد) خرید آنلاین یک پیمانه
- گلاب چهار قاشق غذاخوری
- خلال بادام و پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه حلوا زردک
مرحله اول
هویج را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن ها را با رنده درشت رنده کنید. هویج های رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید، درب ماهیتابه را بگذارید تا کمی نرم گردد.
مرحله دوم
شکر را به آن اضافه نموده و هم بزنید و سپس مجددا درب آن را بگذارید تا آب بیندازد در این مدت مواد را هم بزنید. در این مرحله هل را اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد از پخته شدن هویج ها آب جوش را اضافه کنید، مواد را هم بزنید و با پشت لیسک آن را فشره کنید. صبر کنید تا آب هویج ها کامل گرفته شده و رنگشان براق گردد.
مرحله چهارم
بعد از آنکه کاملا آب هویج گرفته شد حرارت را خاموش کنید و سپس گردو خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب کمربندی کاغذ روغنی بگذارید و مواد را داخل قالب بریزید و آن را با استفاده از لیسک صاف کنید تا یکدست در قالب پخش گردد؛ بعد کاغذ را برداشته و قالب را کنار بگذارید.
مرحله پنجم
قابلمه میانه روی گاز قرار دهید و داخل آن شیر سرد، گلاب، پودر شیرخشک و شکر بریزید و به صورت مداوم هم بزنید تا غلیظ گردد. سپس آن را روی موادی که قبلا آماده نموده و در قالب ریختید پخش کنید.
مرحله ششم
پودر پسته و خلال بادام را روی آن بپاشید و قالب را به مدت یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا کمی خود را بگیرد، سپس در یخچال قرار دهید (حداقل 5 ساعت). بعد از این مدت، قالب را از یخچال درآورید، اطراف آن را با چاقو جدا کنید تا حلوا به دیواره های آن نماند و بعد قالب را باز کنید.
مرحله هفتم
حلوا زردک شما آماده است؛ آن را به شکل مربعی یا لوزی برش دهید و با چای، قهوه یا هر نوشیدنی دلخواه دیگری میل کنید؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله