طرز تهیه خورش ماهی بلوچی؛ خوشمزه و متفاوت

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانیه که با روش های متنوعی تهیه می شه، ناروشت ماهی (خورش ماهی) از خورش های سنتی استان سیستان و بلوچستانه. این غذا شباهت زیادی به قلیه ماهی خوزستانی ها داره با این تفاوت که مقدار سبزی به کار رفته در اون خیلی کمه و در این غذا از گوجه هم استفاده می شه.

طرز تهیه خورش ماهی بلوچی؛ خوشمزه و متفاوت

مواد لازم

8 تکه ماهی

2 قاشق سوپ خوری رب گوجه

1 عدد پیاز (رنده شده)

4 حبه سیر (کوبیده شده)

1 عدد فلفل سبز (کوبیده)

1 قاشق مربا خوری گشنیز (کوبیده شده)

1 قاشق مربا خوری زردچوبه

1 قاشق مربا خوری ادویه ماهی

4 برگ برگ کاری

به میزان دلخواه گشنیز خرد شده

2 عدد فلفل سبز

3 قاشق غذا خوری آب تمر هندی

به میزان لازم نمک

به میزان لازم روغن

به میزان لازم انبه کال (رنده شده)

ماهی رو میشوریم و بهش نمک میزنیم.

کمی روغن در ماهیتابه ریخته و پیاز، رب گوجه، ادویه، برگ کاری، سیر، انبه، فلفل سبز و گشنیز رو اضافه می کنیم و هم میزنیم.

کمی آب به موادمون اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا خوب بپزه و روغن بیفته.

ماهی رو اضافه می کنیم و با ملایمت هم میزنیم.

یک لیوان آب به ماهی مون اضافه می کنیم وقتی به جوش اومد حرارت رو کم می کنیم و آب تمر هندی رو به ماهی اضافه می کنیم.

بعد از 15 دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم و خورش رو در ظرف می کشیم و تزیین می کنیم. نوش جان

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه خورش ماهی بلوچی؛ خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش ماهی بلوچی؛ خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید