آشپزی

کتف مرغ با سس بلوچیز

در تهیه یک اسنک خوشمزه و سریع، این روشی عالی برای تهیه بال و کتف مرغ است. این غذا را به عنوان اسنک تهیه کنید و لذت ببرید.

19 مرداد 1401

باگت چند غله و خردل

این نان به دلیل وجود غلات یا آجیل زیاد در خود بسیار مقوی است و سرشار از فیبر و ویتامین است.

18 مرداد 1401

طرز تهیه شنگ پلو (پلوی شنگ) ???? به 3 روش خوشمزه و مجلسی

شنگ پلو یک غذای خوشمزه بهاری و مخصوص منطقه ها کوهستانی ایران مثل لرستان و کرمانشاه است. ترکیب سبزی های معطر و پرخاصیت کوهی با برنج و درست کردن انواع غذای متنوع و خوشمزه به خصوص در منطقه ها کوهستانی از اصول آشپزی مردم این منطقه ها محسوب می شود. اما می دانید...

18 تیر 1401

طرز تهیه والک پلو (سیرک پلو) مجلسی تهرانی به 3 روش خوشمزه

والک پلو غذای اصیل تهران، شمیرانات و کرج است. والک یک نوع سبزی محلی و کوهی در تهران و اطراف کوهپایه های البرز است که برگی دراز و بویی شبیه به سیر دارد، به همین علت به والک پلو سیرک پلو هم می گویند. این گیاه خواص بی نظیری برای تصفیه خون و ناراحتی های گوارشی...

17 تیر 1401

طرز تهیه دسر بیسکویت بستنی؛ یک دسر بی نظیر

دسر بیسکوئیت بستنی از دسر های بسیار خوشمزه و شیک است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد؛ بنابراین برای سرو در مجالس و میهمانی ها مناسب است.

11 تیر 1401

کیمچی چیست؟ + طرز تهیه کیمچی

کیمچی چیست؟ ترشی کیمچی چیست؟ برای رسیدن به جواب این پرسش ها احتیاج نیست که سفری به آسیای شرقی داشته یا با فرهنگ کره جنوبی آشنا باشید؛ تنها با گشت و گذاری در این مقاله می توانید پاسخ این سوالات را پیدا کنید و حتی یاد بگیرید که چطوری مثل یک کره ای این غذای...

14 خرداد 1401

بهترین رستوران های سوچی، روسیه

تنوع رستوران ها و منوی غذایی منطقه سوچی باعث شده که با هر سلیقه و ذائقه ای بتوانید غذایی لذیذ در در این شهر نوش جان کنید.

24 بهمن 1400

برای شام شب یلدا چی بپزم؟

هزاران سال است که ایرانیان یلدا را جشن می گیرند و از زایش دوباره خورشید در اولین روز زمستان استقبال می نمایند. این شب با فرهنگ عامه ما ایرانی ها گره خورده است و همه ما بخشی از خاطرات کودکی مان را با شب یلدا ساخته ایم. درست در شروع فصل زمستان که طولاترین...

3 بهمن 1400

همه چیز راجع به رژیم دارچین دار

دارچین جزء آن دسته از ادویه جاتی محسوب می گردد که حرف های زیادی برای گفتن دارد، از عطر و طعمش گرفته که در غذا ها استفاده می گردد تا خاصیتی بی نظیر برای چربی سوزی و لاغری، که باعث بالا رفتن متابولیسم بدن و تنظیم قند خون می گردد.

29 آبان 1400

خواص معجزه آسای آبلیمو و سیر

مصرف سیر و آبلیمو هر سال یکبار در یک دوره 42 روزه، یکی از اصول درمانی طب سنتی است که برای باز شدن گرفتگی رگ های قلب، رسوب زدایی رگ ها از چربی و پیشگیری از بیماری های قلبی به افراد بالای پنجاه سال توصیه می گردد. در این مطلب با فواید درمانی، طرز تهیه، خواص...

19 آبان 1400

تابستان هم افسردگی دارد؟ ، اگر مبتلا هستید، این توصیه ها را جدی بگیرید

طبق گفته این کوک، مدیر برنامه تحقیقات افسردگی در UCKA، پدیدار شدن افسردگی تابستانی در برخی افراد، علل بیولوژیکی دارد و برای برخی دیگر ریشه در استرس های تابستانی دارد که این احساس منفی را در وجودشان ایجاد می کند.

23 مرداد 1400

3 مدل ژله هفت سین به شکل تنگ ماهی و سبزه عید

ژله هفت سین اخیرا یکی از ترندهای سفره هفت سین شده است؛ ژله به شکل سبزه هفت سین، با تکنیک ژله تزریقی و یا استفاده از قالب های مخصوص عید مبارک و سبزه، قابل تهیه است.

15 تیر 1400

طرز تهیه خورش ماهی بلوچی؛ خوشمزه و متفاوت

خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانیه که با روش های متنوعی تهیه می شه، ناروشت ماهی (خورش ماهی) از خورش های سنتی استان سیستان و بلوچستانه. این غذا شباهت زیادی به قلیه ماهی خوزستانی ها داره با این تفاوت که مقدار سبزی به کار رفته در اون خیلی...

20 خرداد 1400

تفاوت کیک و پای در چیست؟

خبرنگاران | سرویس آشپزی - انواع کیک و پای به عنوان دسرهای بی نظیر و خوشمزه شناخته می شوند. پای و کیک، تقریبا مواد اولیه مشابهی دارند اما از لحاظ بافت و طعم متفاوت هستند. کیک بافت نرمی داشته و طعم لذت بخش شیرینی را برای شما به ارمغان می آورد و در جشن تولدها...

22 اردیبهشت 1400