طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، کباب کوبیده از و در برخی شهرها جزو و غذاهای ماه رمضانی در است. بلد بودن ترکیب اصلی مواد کوبیده و طرز تهیه کباب کوبیده نرم و آبدار و خوشمزه در منزل بدون ریزش به روش حرفه ای و دقیقا شبیه آن چه که کباب زن های حرفه ای در کباب فروشی و رستوران ها درست می کنند کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده سنتی، فوت و فن ها و نکات مهم و طلایی این لذیذ می توانید یک کباب کوبیده خانگی مجلسی حرفه ای و خوشمزه و آبدار رستورانی بدون ریختن کوبیده از روی سیخ درست کنید. در طرز تهیه کباب کوبیده سنتی آبدار و خوشمزه در خانه به سبک رستورانی را دربخوانید. در انتهای مقاله می توانید با سوالات متداول در مورد درست کردن کباب کوبیده در خانه آشنا شوید.

طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای در خانه

مدت زمان آماده سازی مواد کوبیده: 2 ساعت

مدت زمان پخت: 15 دقیقه

کالری یک سیخ کباب کوبیده: 268 کالری

مواد لازم کباب کوبیده برای 6 نفر

  • گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله شامل سر دست یا ران گوساله و قلوه گاه گوسفند: یک کیلوگرم
  • پیاز: 5 عدد میانه
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
  • زعفران: در صورت دلخواه یک قاشق چایخوری

مراحل طرز تهیه کباب کوبیده

درست کردن کباب کوبیده برخلاف سایر انواع کباب برای خیلی از افراد بسیار چالش برانگیز است. از همین رو آشنا بودن با ترفندهای طرز تهیه کباب کوبیده خانگی و همچنین طریقه آماده کردن مواد کباب کوبیده می تواند به شما کمک کند که یک کباب حرفه ای و خوشمزه را در خانه آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل آموزش کباب کوبیده خوشمزه خانگی آشنا شوید.

مرحله اول، مزه دار کردن گوشت چرخ کرده کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی حرفه ای نیاز به کمی دقت و حوصله دارد. در شروع کار ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک ظرف بزرگ و گود بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. گوشت و نمک را خوب ورز بدهید. در همین مرحله برای مزه دار کردن گوشت گوساله و گوسفند برای کباب می توانید فلفل سیاه و زعفران را هم اضافه کنید تا بوی زهم گوشت از بین برود.

گوشت کوبیده را در یخچال بگذارید کمی به گوشت استراحت بدهید تا به اصطلاح بیات شود. می توانید ،، و را با بالاترین کیفیت به صورت آنلاین، حضوری یا تلفنی از فروشگاه های همواره تخفیف خریداری کنید.

مرحله دوم، اضافه کردن پیاز رنده شده به گوشت چرخ کرده کباب

در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی باید پیازها را رنده کنید. یک نکته مهم این است که بعد از رنده کرده پیازها، آن ها را با دست فشار بدهید و آب پیاز را بگیرید، می توانید برای گرفتن آب پیاز، پیازهای رنده شده را در پارچه تنظیف بریزید و با فشار دادن، آب پیاز را بگیرید.

گرفتن آب پیاز سبب می شود تا کباب کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد. پیازها را به گوشت اضافه کنید و حسابی وزر بدهید.

مرحله سوم، به گوشت کباب کوبیده استراحت دهید

هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزه تر می شود. بعد از این که ورز دادن گوشت تمام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید (برای این که رنگ گوشت تغییر نکند و سیاه نشود) و به مدت 2 تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید.

در صورت تمایل می توانید انواع را در سایزها و برندهای مختلف به صورت آنلاین، حضوری یا تلفنی از فروشگاه های همواره تخفیف خریداری کنید.

مرحله چهارم، تقسیم کردن گوشت به قسمت های مساوی

بعد از گذشت 2 تا سه ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. این مقدار گوشت کباب کوبیده برای 6 نفر است. پس گوشت را به 12 قسمت مساوی (هر قسمت به اندازه یک پرتقال میانه) تقسیم کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی هر قسمت از گوشت ها را دوباره کمی در دست ورز بدهید و به آن شکل یک بیضی بدهید. دست تان را با کمی آب مرطوب کنید و آن مقدار از گوشت را که برای هر سیخ کباب تقسیم بندی کرده اید بردارید و روی سیخ پهن کنید.

مرحله آخر، کباب کردن کوبیده خانگی به روش سنتی

علاوه بر نحوه درست کردن کباب کوبیده، آموزش و طریقه سیخ زدن کباب کوبیده هم بسیار مهم است. طریقه سیخ زدن کباب کوبیده به این صورت است که بعد از این که گوشت را روی سیخ پهن کردید با دو انگشت اشاره و شصت (انگشت شصت روی گوشت و انگشت اشاره زیر گوشت) به آرامی روی گوشت فشارهای کوچک بیاورید تا پستی و بلندی های گوشت صاف شود و جای انگشتان تان روی گوشت به صورت یکی در میان فرو رفته باقی بماند.

سر و ته گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید، تا موقع کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی از آن جدا شود. کباب ها را ابتدا روی حرارت خیلی تند آتش کباب پز قرار دهید و وقتی که گوشت کباب خودش را گرفت و کمی جمع شد، شعله را ملایم کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ

بسکمک از رستوران ها و همچنین خانواده ها برای کاهش هزینه کباب کوبیده، از سنگدان مرغ به جای گوشت چرخ کرده استفاده می کنند. برای تهیه کباب کوبیده ارزان با سنگدان مرغ شما به مقداری سنگدان چرخ کرده، دنبه، زعفران، نمک، فلفل سیاه و سماق و کره نیاز دارید.

تنها تفاوت این کباب کوبیده ارزان با کباب کوبیده عادی این است که به جای گوشت باید از سنگدان چرخ کرده با دنبه استفاده کنید. سپس طعم دهنده را اضافه کنید و بعد از ورز دادن مواد اجازه دهید مایه کباب برای چند ساعت در یخچال بماند تا آماده شود.

سپس مواد کباب کوبیده را به سیخ بکشید و روی آتش بپزید. را از فروشگاه های به صورت تلفنی، حضوری یا آنلاین خریداری کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کباب کوبیده در خانه و خوشمزه بدون ریختن از روی سیخ

*یکی از مهم ترین نکات برای روش پخت یک کباب کوبیده خانگی حرفه ای لذیذ و خوش طعم استفاده از مخلوط چرخ کرده گوشت گوسفند و گوساله است. یک فن مهم آشپزی برای کباب کوبیده این است که گوشت کباب کوبیده نه خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک، در نتیجه مخلوط گوسفند و گوساله بهترین انتخاب است.

*در دستور پخت کباب کوبیده یکی از مهم ترین سوال ها این است که چرا کباب کوبیده سفت و خشک می شود، یادتان باشد برای این که کباب کوبیده نرم و لذیذی داشته باشید باید در این مخلوط دو سوم گوشت گوسفند و یک سوم گوشت گوساله داشته باشید. اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب کوبیده خشک و سفت و بدون کیفیت می شود. گوشت گوسفندی به تنهایی هم هم سبب چربی بیش از حد و افتادن کباب ها از روی سیخ می شود.

*در روش پخت کباب کوبیده حرفه ای وزن استاندارد هر کباب کوبیده حدود 75 تا 125 گرم است (به اندازه یک پرتقال میانه) البته وزن کلی کباب کوبیده به اندازه و پهنای سیخ هم بستگی دارد اما اگر از این مقدار کمتر باشد کباب روی سیخ می سوزد و اگر بیشتر باشد خمیر می شود. پیشنهاد می کنیم مقاله را مطالعه کنید.

*برای داشتن یک کباب کوبیده خانگی حرفه ای باید حتما گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید. هر چه گوشت بیشتر چرخ شود و ورز داده شود کباب ها یکدست تر می شود و از روی سیخ نمی ریزد.

*در طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای گوشت کباب کوبیده را حسابی ورز بدهید. ورز دادن زیاد گوشت سبب می شود تا کباب کوبیده روی آتش خودش را ول نکند و نریزد.

*بعد از مخلوط کردن تمام مواد کوبیده با هم، بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی بیات شود. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

* حتما پیازها را با رنده ریز رنده کنید و حتما آب پیاز رنده شده را بگیرید.

*رعایت نکات جزیی در روش پخت کباب کوبیده بسیار مهم است. مثلا باید به طور مرتب و به آرامی، نه به سرعت، سیخ کباب را پشت و رو کنید. به این ترتیب حرارت به طور تقریباً مساوی تقسیم می شود، گوشت کامل تر می پزد و لایه های بیرونی آن کمتر دچار سوختگی می شود.

*اگر می خواهید کباب ها روی آتش وا نرود و سیخ را ول نکند بهترین کار این است که سیخ های خالی کباب را هم به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

*یکی از مهم ترین نکات در نحوه درست کردن کباب کوبیده این است که قبل از به سیخ کشیدن گوشت کمی سیخ را با آب نم کنید.

*اگر می خواهید از منقل و ذغال برای درست کردن کباب کوبیده خانگی حرفه ای استفاده کنید باید آتش فروکش کرده و فقط ذغال ها قرمز و گداخته باشند.

*طریقه درست کردن کباب کوبیده ساده خانگی روی منقل باید به درستی انجام شود. فاصله سیخ کباب از ذغال ها باید به اندازه باشد. اگر فاصله کم باشد کباب می سوزد و اگر زیاد باشد کباب کوبیده خام می ماند.

*به مایه کباب کوبیده جوش شیرین اضافه نکنید. اگر تمام دستورات بالا را رعایت کنید کباب کوبیده از روی سیخ وا نمی رود و نمی ریزد. جوش شیرین طعم تلخی به کباب می دهد. پیشنهاد می کنیم مقاله اضافه کردن جوش شیرین به کباب کوبیده را هم مطالعه کنید. می توانید ج را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های همواره تخفیف خریداری کنید.

*به مایه کباب کوبیده زردچوبه اضافه نکنید. نمک و فلفل سیاه کفایت می کند و در صورت دلخواه می توانید کمی زعفران آب شده هم موقع ورز دادن گوشت اضافه کنید.

*اضافه کردن آرد یا آرد سوخاری یا حتی نان خشک ریز شده طعم لذیذ و حالت نرم و آبدار کباب را از بین می برد.

*طرز تهیه کباب رستورانی بناب هم به همین ترتیب است. با این تفاوت که اندازه سیخ بزرگ تر است و مقداری بیشتری گوشت برای هر سیخ نیاز است.

*کباب کوبیده را به صورت کباب کوبیده تابه ای در ماهیتابه و روی گاز هم می توانید درست کنید.

*کباب کوبیده یک گزینه عالی برای ناهار مهمانی با نون یا برنج است. اگر هم می خواهید مهمانی شام بگیرید کباب کوبیده را به عنوان یک غذای نونی برای شام سرو کنید.

*در طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه می توانید مقداری دنبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید تا کباب شما چرب تر و خوشمزه تر شود.

*بعد از آماده شدن کباب کوبیده خوشمزه خانگی حتما مقداری سماق روی آن بریزید. این کار هم طعم جذابی به کباب می بخشد و هم موجب کاهش کلسترول، بهبود هضم و کاهش اسید اوریک گوشت کباب می شود. را از خریداری کنید، تلفنی، حضوری یا اینترنتی.

سوالات متداول

مهم ترین نکته در طرز درست کردن کباب کوبیده گوشت روی منقل چیست؟

کباب ها را ابتدا روی حرارت خیلی تند آتش کباب پز قرار دهید و وقتی که گوشت کباب خودش را گرفت و کمی جمع شد، شعله را ملایم کنید.

در طرز تهیه کباب کوبیده چه کار کنیم که گوشت از سیخ نریزد؟

در طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای گوشت کباب کوبیده را حسابی ورز بدهید و بعد از مخلوط کردن تمام مواد کوبیده با هم، بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید