طرز تهیه سالاد سورل، خوشمزه و متفاوت
به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، سالاد سورل یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب سبزیجات تازه تشکیل شده است، این سالاد خوش طعم خیلی راحت درست می گردد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است، سالاد سورل را می توانید به روش های مختلف آماده کنید.
مواد لازم برای سالاد
سبزی سورل 300 گرم
زیتون حلقه شده 2 قاشق غدا خوری
ذرت پخته شده 4 قاشق غذا خوری
پنیر لاکتیکی 100 گرم
خیار به تعداد افراد
مغز گردو به میزان دلخواه
مواد لازم برای سس
عسل 1 قاشق غذا خوری
رب انار 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه 3 قاشق غدا خوری
کنجد 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 3 قاشق غدا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه سالاد سورل
مرحله اول
ابتدا میزانی سبزی سورل را تمیز بشورید، در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج و کاملاً خشک گردد، سبزی سورل برگ هایی شبیه سبزی ریحان دارد و به راحتی می توانید از فروشگاه های بزرگ تهیه کنید، میزان این سبزی به ذائقه خودتان بستگی دارد.
مرحله دوم
بعد از آن خیار را تمیز بشورید، خشک کنید سپس یک خیار را پوست بگیرید، به شکل حلقه ای برش بزنید، یک خیار دیگر را با پوست حلقه ای خرد کنید بعد خیارها را به فرم دلخواه تزئین کنید، می توانید از قالب گل برای ایجاد طرح روی آن ها بهره ببرید.
مرحله سوم
سپس میزانی ذرت را داخل یک قابلمه بریزید، کمی آب جوش روی آن بگیرید و روی حرارت ملایم قرار دهید، اجازه دهید تا ذرت ها خوب بپزند و نرم شوند برای راحتی کار می توانید کنسرو ذرت تهیه کنید و میزانی از آن را برای سالاد بهره ببرید.
مرحله چهارم
بعد از آن هم میزانی زیتون را به شکل حلقه ای برش بزنید سپس با سلیقه خودتان می توانید تعدادی گوجه گیلاسی را تمیز بشورید و از وسط نصف کنید حالا در یک ظرف مناسب گوجه، خیار، ذرت و زیتون های برش داده شده را بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس سبزی سورل را به مخلوط مواد اضافه کنید و در قسمت های مختلف ظرف بچینید بعد از آن هم میزانی پنیر لاکتیکی را رنده کنید و روی همه مواد بریزید می توانید مواد را با هم مخلوط کنید تا در همه قسمت های سالاد به طور یکسان پخش شوند.
مرحله ششم
حالا با سلیقه و به دلخواه خودتان می توانید از میزانی مغز گردو بهره ببرید، مغز گردو را به دو تا 4 قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بریزید بعد ازآن سالاد را در یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد با هم مخلوط گردد بعد سس مخصوص آن را درست کنید.
مرحله هفتم
برای سس سالاد ابتدا میزانی عسل را داخل یک ظرف بریزید بعد رب انار را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و رنگ رب در عسل کمی باز گردد، حالا یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، از وسط برش بزنید و آب آن را بگیرید.
مرحله هشتم
سپس میزانی آب لیمو ترش تازه به مخلوط عسل و رب انار اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند بعد از آن میزانی کنجد روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا کنجد در همه قسمت های سس پخش گردد میزان کنجد بستگی به سلیقه خودتان دارد.
مرحله نهم
سپس میزانی روغن زیتون روی مواد بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل گردد بعد از آن کمی فلفل سیاه و نمک هم به سس اضافه کنید، همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا طعم همه آن ها کاملاً به خورد هم برود.
مرحله دهم
با سلیقه و دلخواه خودتان می توانید از میزانی پودر گردو هم برای داخل سس بهره ببرید، با مواد خوب ترکیب کنید وقتی که سس به غلظت مناسب رسید و بافت آن یکدست شد ظرف سالاد را از داخل یخچال بیرون بیاورید، سپس سس را روی سالاد بریزید.
مرحله یازدهم
بعد از آن در کناره های ظرف سالاد میزانی مغز گردو قرار دهید و روی آن سس بریزید، روی گردوها کنجد بپاشید سپس سالاد سورل را به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
منبع: گردشبان