طرز تهیه کیمچی ترب سفید ساده به روش کره ای
به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، کیمچی ترب سفید یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور کره جنوبی است که با رسپی های مختلفی درست می شود.
مواد لازم برای 4 نفر
ترب سفید1.5 کیلوگرم
سس ماهی¼ پیمانه
چیلی کره ای⅔ پیمانه
پیازچه4 ساقه
سیر6 حبه
زنجبیل تازه1 قاشق چایخوری
شکر2 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیمچی ترب سفید
مرحله اول
برای تهیه کیمچی ترب سفید خوشمزه در ابتدای کار پوست ترب سفید را جدا کرده و به صورت نگینی میانه خرد می کنیم، سپس درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه نمک و شکر را به صورت پخش روی ترب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا ترب را به خوبی ماساژ می دهیم و اجازه می دهیم ترب به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا مزه دار شود، سپس آب بیندازد. پس از گذشت این زمان نصف مقدار آب ترب را جدا می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در ادامه زنجبیل تازه را به همراه سیر به صورت ریز رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس پیازچه را می شوییم و به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه سس ماهی، چیلی و آب ترب به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را به خوبی به مدت 3 تا 4 دقیقه ماساژ می دهیم تا ترب مزه دار شود، سپس مخلوط کیمچی را درون یک کاسه درب دار می ریزیم و درب آنرا می بندیم. در ادامه اجازه می دهیم کیمچی ترب تخمیر شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت 2 روز درب ظرف را باز کرده و کیمچی را مخلوط می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در صورت تمایل می توانید کیمچی را تخمیر نشده و تازه به همراه پلو و سالاد سرو کنید. نوش جان.
منبع: گردشبان