طرز تهیه کتف و بال با دستور پخت رستورانی
به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، کتف و بال ها را به مخلوط سس باربیکیو آغشته نموده و مجددا درون سینی فر می چینیم و سینی را درون فر گذاشته، سپس اجازه می دهیم کتف و بال ها به مدت 15 دقیقه گریل شوند.
کتف و بال باربیکیو یکی از انواع کباب های خوشمزه و اصیل ایرانی است که هوادار های زیادی بین مردمان ایران دارد،.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتف و بال باربیکیو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
بال و کتف مرغ: 1 کیلوگرم
آرد: به میزان کافی
پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه: به میزان کافی
پولبیبر، پودر آویشن و نمک: به میزان کافی
مواد لازم برای سس باربیکیو
سس کچاپ: 6 قاشق غذاخوری
سس خردل: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
شکر قهوه ای یا عسل: 1.5 قاشق غذاخوری
سرکه سیب: 3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک یا سویا سس: 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن: به میزان کافی
پاپریکا و ادویه باربیکیو: به میزان کافی
طرز تهیه کتف و بال باربیکیو
مرحله اول: طرز تهیه بال و کتف باربیکیو خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم گردد، سپس آرد را به همراه میزانی پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه، پولبیبر، آویشن و نمک درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم: حالا مواد آردی را به خوبی مخلوط نموده، سپس بال و کتف های مرغ را به مخلوط آردی آغشته می کنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و بال ها را درون آن می چینیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله سوم: در ادامه اجازه می دهیم کتف و بال های مرغ به مدت 40 دقیقه درون فر بماند تا 80 درصد پخت آن ها انجام گردد. در این فاصله به سراغ درست کردن سس باربیکیو می رویم، برای این منظور سس کچاپ را درون یک قابلمه می ریزیم.
مرحله چهارم: حالا سس خردل را به همراه شکر قهوه ای، سرکه سیب، سرکه بالزامیک، سیر رنده شده و روغن زیتون به قابلمه اضافه نموده، سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا سس کمی غلیظ گردد.
مرحله پنجم: در ادامه میزانی فلفل سیاه، پودر سیر، پودر آویشن، پاپریکا و ادویه باربیکیو به قابلمه اضافه نموده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. پس از گذشت 40 دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم.
مرحله ششم: در این مرحله کتف و بال ها را به مخلوط سس باربیکیو آغشته نموده و مجددا درون سینی فر می چینیم و سینی را درون فر گذاشته، سپس اجازه می دهیم کتف و بال ها به مدت 15 دقیقه گریل شوند. نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرادید