کتف مرغ با سس بلوچیز
به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، در تهیه یک اسنک خوشمزه و سریع، این روشی عالی برای تهیه بال و کتف مرغ است. این غذا را به عنوان اسنک تهیه کنید و لذت ببرید.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 24 عدد کتف مرغ
- ¼ پیمانه سس فلفل تند
- دو قاشق چایخوری سرکه سیب
- نصف قاشق چایخوری پودر سیر
- نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- ¾ پیمانه خامه ترش
- نصف پیمانه بلوچیز
- یک عدد پیازچه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آب مرغ
- یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
- یک قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه
- در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری سس فلفل، یک قاشق چایخوری سرکه سیب، پودر سیر و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
- آن را داخل قابلمه ای از آب جوش قرار دهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد.
- در این فاصله کتف ها را روی کباب پز بپزید تا طلایی شوند. روی آنها دو قاشق غذاخوری سس فلفل و یک قاشق چایخوری سرکه سیب به جای مانده را بریزید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه کوچک، بلوچیز، خامه ترش، پیازچه، آب مرغ، آب لیموترش و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها را با این سس سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 112
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 24 میلی گرم
- کربوهیدرات: 10 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 9 گرم
- سدیم: 216 میلی گرم
- پتاسیم: 336 میلی گرم
- کلسیم: 101 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: mehdiabadanii.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 20532
به "کتف مرغ با سس بلوچیز" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کتف مرغ با سس بلوچیز"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید