کتف مرغ با سس بلوچیز

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، در تهیه یک اسنک خوشمزه و سریع، این روشی عالی برای تهیه بال و کتف مرغ است. این غذا را به عنوان اسنک تهیه کنید و لذت ببرید.

کتف مرغ با سس بلوچیز
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 24 عدد کتف مرغ
  • ¼ پیمانه سس فلفل تند
  • دو قاشق چایخوری سرکه سیب
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • ¾ پیمانه خامه ترش
  • نصف پیمانه بلوچیز
  • یک عدد پیازچه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری آب مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • یک قاشق چایخوری شکر

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری سس فلفل، یک قاشق چایخوری سرکه سیب، پودر سیر و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. آن را داخل قابلمه ای از آب جوش قرار دهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد.
  3. در این فاصله کتف ها را روی کباب پز بپزید تا طلایی شوند. روی آنها دو قاشق غذاخوری سس فلفل و یک قاشق چایخوری سرکه سیب به جای مانده را بریزید و کنار بگذارید.
  4. در یک کاسه کوچک، بلوچیز، خامه ترش، پیازچه، آب مرغ، آب لیموترش و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها را با این سس سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 112
  • چربی: 4 گرم
  • کلسترول: 24 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 10 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • سدیم: 216 میلی گرم
  • پتاسیم: 336 میلی گرم
  • کلسیم: 101 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "کتف مرغ با سس بلوچیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتف مرغ با سس بلوچیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید