لای پلو قشقایی با طعمی بی نظیر

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، بهتر است برای تهیه لای پلو قشقایی از گوشت تازه بهره ببرید و به دلخواه می توانید از ترکیب برنج ایرانی با دودی بهره ببرید تا عطر این غذا بیشتر گردد.

لای پلو قشقایی با طعمی بی نظیر

لای پلو قشقایی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی اصیل است که می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. برای تهیه این پلو می توانید از قسمت های مختلف گوشت استفاده نمایید. زمان این پخت این غذا به گوشتی که استفاده می کنید بستگی دارد. اگر به تنوع غذایی علاقه مند هستید و از غذا های تکراری خسته شدید لای پلو قشقایی را تست کنید. با وبلاگ مهدی آبادانی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لای پلو قشقایی

  • گوشت گوسفندی 400 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • زعفران دم کشیده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 2 عدد
  • کشمش 1 قاشق غذاخوری
  • گردو 1/4 پیمانه
  • زرشک 2 قاشق غذاخوری
  • انار خشک به دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه لای پلو قشقایی

مرحله اول

ابتدا باید برنج را پاک کنید و خوب بشویید. سپس به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. گوشت گوسفندی مورد نظر را خرد نمایید. می توانید از گوشت خردشده خورشتی یا استخوان دار به دلخواه بهره ببرید.

مرحله دوم

گوشت گوسفندی را بعد از شستن باید با کمی نمک و زعفران مزه دار کنید. سپس داخل یک تابه کمی روغن بریزید و خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و طلایی گردد و بعد از تابه خارج کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل همان تابه کمی سرخ کنید.

مرحله سوم

سپس گردو خردشده و کشمش خیس خورده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کشمش ها پف نمایند و گردو از خامی خارج گردد. سپس زرشک را اضافه کنید و در سرانجام گوشت را به همراه ادویه ها افزوده و خوب هم بزنید تا مواد با هم یکدست و عطر ادویه ها بلند گردد.

مرحله چهارم

برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد کف روی برنج را بگیرید و برنج را کمی دان آبکش کنید. کف قابلمه ته دیگ مناسب قرار دهید و کمی برنج بریزید و مواد گوشتی را لای پلو قرار دهید. شعله پخش کن بگذارید و 2 ساعت برنج را دم کنید تا کاملا بپزد. اگر می خواهید برای تهیه این برنج به مسئله ای بر نخورید، 8 ترفند برای جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه لای پلو قشقایی

  • می توانید در سرانجام کمی زرشک و زعفران روی پلو بریزید و سرو کنید.
  • به دلخواه گوشت را نیم پز کنید و بعد در میان پلو قرار دهید.
  • از گوشت چرخ نموده یا قلقلی نیز می توانید بهره ببرید.
  • حرارت باید خیلی کم باشد تا با بخار برنج گوشت به آرامی بپزد.
  • در سرانجام کمی کره روی برنج بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه پیراشکی پفکی بدون فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "لای پلو قشقایی با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لای پلو قشقایی با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید