خوراکی هایی که هضم غذا را در ماه رمضان آسان می نمایند

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی، بعضی افراد در ماه رمضان دچار دشواری در هضم غذا، یبوست و سوء هاضمه می شوند که برای برطرف آن می توانند از بعضی مواد غذایی استفاده نمایند.

خوراکی هایی که هضم غذا را در ماه رمضان آسان می نمایند

به گزارش وبلاگ مهدی آبادانی به نقل از وبلاگ مهدی آبادانی، بعضی از افراد ممکن است در ماه رمضان از نفخ شکم، درد شکم، گاز های معده و یبوست رنج ببرند و بعضی دیگر ممکن است دچار سوء هاضمه شوند که این امر دلایل مختلفی مانند تغییر در رژیم غذایی، استرس یا به دلیل آلرژی به بعضی از انواع غذا ها باشد.

در این گزارش خوراکی ها و غذا هایی که به سهولت فرایند هضم غذا یاری می نمایند، معرفی می شوند:

دانه های چیا

غذا هایی مانند دانه چیا که حاوی مقدار زیادی فیبر هستند، به فرایند هضم غذا یاری می نمایند که بهترین روش مصرف دانه های چیا، رها کردن آن ها در آب تا تشکیل توده ژله مانند است. ژل دانه چیا نه تنها فرآیند هضم را تحریک می نماید، همچنین مخاط روده را می پوشاند و از آن محافظت می نماید؛ علاوه براین فیبر ها می توانند احساس سیری را برای مدت طولانی در فرد حفظ نمایند.

آووکادو

آووکادو به لطف فیبر و اسید های چرب اشباع نشده خود تأثیر مثبتی در فرایند هضم غذا دارد. دانشمندان دریافته اند که خوردن نصف آووکادو، به خصوص هنگام استراحت پس از ناهار، اشتهای فرد را به میزان 40 ٪ در وعده های بعد از ظهر کاهش می دهد؛ از این روی برای کاهش وزن مفید است.

شربت کفیر

کفیر یا همان قارچ هندی فواید بسیاری دارد؛ در واقع یک شیر تخمیر شده است که ابتدا در منطقه قفقاز شناخته شده است و با قرار دادن دانه های کفیر در شیر تازه فراوری می گردد.

کفیر طعم ترش و کشک مانند دارد و حاوی مواد سالم روده ای است. علاوه بر این، هضم شربت کفیر آسان تر است؛ زیرا حاوی لاکتوز کمتری نسبت به ماست معمولی است.

منبع: جام جم آنلاین

به "خوراکی هایی که هضم غذا را در ماه رمضان آسان می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی که هضم غذا را در ماه رمضان آسان می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید